Grafik Tasarım ve Uygulama
Projelendirme Aşamaları
 
Çözüm Belirleme
Firmanız için en uygun çözüm tespit edilir. Öneriler sunulur onayınız alındıktan sonra çalışmamız başlar.
 
Projelendirme
Bu aşamada projenin bütün adımları belirlenir ve konu ile ilgili çalışmamız devam eder.
 
Tasarım
Proje ile ilgili tasarımlar geliştirilir ve onayınıza  sunulur.
 
Yazılım
Onaylanan tasarımlar artık yazılım departmanı tarafından hazırlanır.Bu aşamada projenize hayata geçirilir ve defalarca test edilir.
 
Uygulama
Sorunsuz bir şekilde sizlere bilgi verilerek kullanıma sunulur.
Doğru etkiyi yakalamak doğru pazarlama ve ürün tanıtımı için en önemli çalışma grafik çalışmasıdır. Dolayısı ile bir ürün ve veya hizmetin internet üzerinden tanıtımının yapılması veya pazarlanması aşamasında işi üstlenen tasarımcı firmanın hizmeti ve veya pazarlanacak, tanıtımı yapılacak ürünü iyi tanıtması ve insanların o ürüne neden ihtiyacı olacağını vurgulayan çalışma  tasarım alanında uzman bir ekib tarafından yapılmalıdır.
İpekci Bilgisayar ve Internet Hizmetleri :
Tasarım konusunda yılların tecrübesini projelerine yansıtmaktadır.
 
Tasarım faaliyetlerimizi interaktif uygulamalar ve web siteleri  tasarım gibi basılı medya içinde size özel çözümler ve şaşırtıcı projeler sunmaktayız.
 
Yeni bir şirketiniz var yada mevcut şirketinizin kurumsalını değiştirmek istiyorsunuz; elbetteki en büyük ihtiyaçlarınızın bulunduğu listenin başında web siteniz var, ancak siteniz ile bir bütün olabilmek adına ve tüm dünyaya açılan bu konuda uyumu yakalamak çok önemli.
 
Broşür ,Katalok ,Renkleriniz, logonuz, krumsal dokümanlarınız, bültenleriniz ve diğer tüm kurumsalınızı oluşturan kalemler bir uyum içinde olmalı.
 
Ayrıca tüm dergi ilanlarınız , afişleriniz , grafik işleriniz ve video reklamlarınızı hazırlıyalım.
Web Sitesi Tasarımı , Intranet / Extranet , İçerik Yönetimi , E-Ticaret (E-Commerce) Uygulamaları , E-İş (E-Business) Uygulamaları , Özel Yazılım , E-Mağaza (E-Shop) , Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) , Hosting Çözümleri , E-Posta Pazarlama , E-Bülten Çözümleri , Grafik Tasarım , Veritabanı Uygulamaları
 
 

WEB TASARIM   GRAFİK TASARIM    HAZIR SİTE & KOLAY SİTE    WEB SİTE OPTİMİZASYONU     KURUMSAL WEB SİTESİ